Kulttuuri goes online
16.3.2020
Lisätietoa 19. Hauhon musiikkijuhlista
5.6.2020

24.4.2020

Koronakesä 2020

Elämme poikkeuksellisia aikoja. Uusi koronavirus on laittanut koko yhteiskunnan sekaisin ennennäkemättömällä tavalla ja on edelleen vakava terveydellinen uhka meille kaikille.

Tässä tilanteessa on selvää, että emme voi järjestää heinäkuussa Hauhon musiikkijuhlia alkuperäisen suunnitelman mukaisessa muodossa ja laajuudessa.

Ajatus koko tapahtuman  jäihin laittamisesta tuntuu kuitenkin pahalta, erityisesti tilanteessa jossa musiikki ja sen tuoma yhteisöllisyyden voima olisi omiaan kohottamaan mielialaamme.
Pyrimme siis seuraavan kahden kuukauden aikana keksimään tapoja millä 19. Hauhon musiikkijuhlat voitaisiin jollakin uudella tavalla toteuttaa.

Olemme tässä uudessa tilanteessa lähtötelineissä ja toteuttaminen vaatii ymmärrettävästi vielä paljon työtä. Mutta mikäli kaikki järjestyy, alkuperäisen festivaaliviikkomme aikana 1.-4.7.2020 tuomme nautittavaksenne musiikkia muodossa tai toisessa.

Tiedotamme suunnitelmista säännöllisesti sosiaalisen median kanavissamme.
Varmimmin tiedon saat kuitenkin uutiskirjeessämme.

Arvostamme myös erityisen paljon yleisömme ajatuksia, toiveita ja ideoita.

Kerro meille miksi Hauhon musiikkijuhlat on tärkeä tapahtuma juuri sinulle – siitä on meille paljon apua poikkeusajan suunnitelmia tehdessämme!

Kiitos!

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.Comments are closed.