Muusikot kävelevät Hahkialan Kartanon pihalla
Koronakesä 2020
24.4.2020
Lehdistötiedote 30.6.2020
30.6.2020

5.6.2020

Lisätietoa 19. Hauhon musiikkijuhlista

Hauhon musiikkijuhlat syntyi halusta konsertoida muusikkoystävien kanssa ja jakaa yleisöllemme näitä ainutkertaisia kokemuksia. Tänä historiallisena kesänä kokoonnumme Hauholla vain muusikoiden kesken – valitettavasti ilman kuulijoita. Vallitsevista olosuhteista ja konserttipaikkojemme luonteesta johtuen, emme voi järjestää yleisötilaisuuksia.

Toivomme että ymmärrätte ratkaisumme joka on tehty yksinomaan yleisön turvallisuuden takaamiseksi. Tarjoamme kuitenkin tänä kesänä mahdollisuuden seurata musisointiamme  tutuissa konserttipaikoissa, mutta uusista kuvakulmista ja uusien medioiden kautta.

Kaikki kolme konserttiamme: Virtuosi di Kuhmon Hauhon kirkon konsertti,  ”Cafe Hahkiala” -iltapäivämatinea ja Laura Hynnisen ja Otto Virtasen lauantaikonsertti julkaistaan päivittäin 2.7.2020 lähtien osoitteessa www.hauhofestival.fi

Lisäksi Virtuosi di Kuhmon festivaaliviikolla taltioidun konsertin Hauhon kirkosta lähettää Yle Radio1 8.7.2020 ja harpisti Laura Hynnisen ja fagotisti Otto Virtasen konsertti välitetään suorana Hahkialan Kartanolta Hämeenlinnan kaupungin tarjoamassa LauantaiLive-lähetyksessä 4.7.2020. 

Kesän 2020 Hauhon etämusiikkijuhlat mahdollistavat Hauhon ja Rengon säästöpankkisäätiöt, SKR:n Hämeen rahasto, Musiikin Edistämissäätiö ja Hämeenlinnan kaupunki. Tukijoidemme avulla pystymme välittämään Hauhon musiikkijuhlien kesän 2020 konsertit yleisöllemme maksutta.

Comments are closed.