Pandemia­resilienssin aika
7.3.2021
Hauhon musiikkijuhlien juhlavuoden tapahtumat alkavat ensi viikolla
30.6.2021

6.5.2021

Hauhon musiikkijuhlat viettää 20. juhlavuottaan myös heinäkuun festivaaliviikon jälkeen

7.-9. Heinäkuuta kuullaan Kanta-Hämeessä Hauhon musiikkijuhlien konsertteja jo kahdettakymmenettä kertaa.  


Juhlakesän avaa  7.7. Rengon kirkossa Briosa-jousikvartetti – joka on myös Hauhon musiikkijuhlien 2021 ”Nuori Taiteilija”-stipendin saaja. Virtuosi di Kuhmon konsertissa Hattulan kirkossa 8.7. kuullaan mm.  Osmo Tapio Räihälän ”Swarm”-teoksen kantaesitys. Perjantaina 9.7. konserttipaikkana on perinteiseseen tapaan Hauhon kirkko.Festivaalin konsertteja välitetään internetissä sekä Yle radio1:ssä. Lisää tietoa konserteista, esiintyjistä ja lipunmyynnistä kerrotaan viranomaisohjeistuksien päivittyessä toukokuun aikana.


Vielä voimassa olevien tapahtumarajoitusten takia Hauhon musiikkijuhlat levittäytyy myös perinteisen festivaaliviikon jälkeiselle ajalle. Hauholla elo- ja syyskuussa järjestettävät konsertit julkaistaan kesän kuluessa.

Vaikka suuret toimijat ovat valitettavasti joutuneet peruuttamaan viime kesän lisäksi myös vuoden 2021 festivaaleja, ollaan Hauhon musiikiijuhlilla valmiina reagoimaan kulloisenkin toimintaympäristön vaatimuuksiin. Festivaalia suunnittelevat Mikko Ivars ja Olli Kilpiö näkevät tilanteessa mahdollisuuksia mm. normaalia ketterämpiin esiintyjäkiinnityksiin alkukesän aikana. Poikkeusvuosina opittua pyritään käyttämään myös tapahtuman kehittämiseen tulevaisuudessa.


Tuoreinta tietoa on saatavilla tapahtuman sivuilla www.hauhofestival.fi. Sivuilla on myös edelleen katsottavissa kaksi vuoden 2020 festivaalin konserttia.

Comments are closed.