Esitystilanteen millisekunneista suunnittelupalavereiden vuosikalentereihin
8.1.2019
Lehdistötiedote 16.4.
16.4.2019

1.4.2019

Kesän 2019 ohjelmamme julkaistu!

 

Jälleen kerran on kesän festivaaliohjelma muokkautunut ensimmäisistä ideoista neuvottelujen ja käytännön asioihin liittyvien tetris-sulkeisten jälkeen nettisivujemme edellyttämään ja yleisön ymmärtämään muotoon.

Ohjelma on mielestämme jälleen mukavalla tavalla Hauhon musiikkijuhlien näköinen. Tosin, yhtäkään näistä  teoksista ei liene kuultu seitsemäntoista aiemman festivaalimme aikana.

Esiintyjien joukossa on sentään monia tuttuja, mutta onneksi voimme esitellä yleisöllemme myös useita uusia taiteilijavieraita. Vaikkapa vuoden “Nuoren Taiteilijan”, viulisti Iidamari Ahosen.

Hyväksi havaittu teema festivaalilla on kautta aikojen ollut “ei teemaa” –  ohjelmaan olemme valinneet mielestämme kiinnostavia teoksia, kuunnellen tarkasti esiintyvien taiteilijoiden toiveita.

Tavaramerkkimme, eli hieman vähemmän tunnettujen säveltäjien esitteleminen näkyy ohjelmassa tänäkin vuonna. Lisäksi 1900-luvun alkupuoliskon musiikkia on ohjelmassa hiukan tavallista enemmän. Viimein saamme kuulla Hauholla esimerkiksi Oliver Messiaenin vaikuttavan  “Aikojen lopun kvarteton”.

Paljon kiinnostavaa kuultavaa hienojen taiteilijoiden tulkitsemana on siis luvassa – aina renessanssiajan vaskimusiikista virtuoosiseen ragtimeen. Teokset soivat Hauhon, Rengon ja iloksemme myös jälleen Hattulan kirkoissa. Lisäksi tietysti konsertit Hahkialan Kartanossa ja Lammin Turvantalolla.

Tutustu ohjelmaan ja esiintyjiin tästä.

 

Lipunmyynti 18. Hauhon musiikkijuhlien konsertteihin alkaa heti jännittävän vaali-illan jälkeen maanantaiaamuna 15.4. Lippuja myy tuttuun tapaan Ticketmasterin myyntiverkosto.

Tervetuloa!

Mikko Ivars & OIli Kilpiö
ja koko Hauhon musiikkijuhlien väki

Comments are closed.